Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybko uruchamiający się Launcher do Minecrafta 1.6.+

MrDiaxxu741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama...

.

.

.

.

.

.

.

.

Otoż jest taki problem, Minecraft nie chce mi się uruchomić pod takim względem, że trwa to strasznie bardzo długo...

Powiem tak może być to wina Komputera, bo nie jest on super nowy, lecz w okolicach Stycznia będe miał nowy.

Tak jak temat brzmi SZUKAM LAUNCHER'A, ma być szybki przejrzysty, z wybieraniem wersji bez żadnych instalatorów modów itp.

Jakby co to tydzień temu wszystko chodziło normalnie(uruchamiał się ok. 30-40s, teraz do 30MINUT i nic!!!)

POMOCY. Dam Likee

Gram w gry.

Opublikowano

MagicLaucher cechuje się prostotą użytkowania, wymaga jedynie pobrania oddzielnie (np. launcherem premium) interesującej nas wersji Minecrafta. Mody wgrywa się prosto i przyjemnie, można dostosowywać przydzielanie pamięci RAM. Jest to launcher zarówno Premium jak i NonPremium.

Opublikowano

Nie jestem pewien czy moge wrzucic tutaj strone do torenta, wiec jesli sie myle to z gory przepraszam :)http://thepiratebay.sx/torrent/8944222/Minecraft_1.6.4_Cracked_%5BFull_Installer%5D_%5BOnline%5D_%5BServer_List%5D_

Mi ten launcher pomogl zanim kupilem Premium ;)

Ale nie wiem czy masz Premium czy nie, jesli masz to jak pisza inni MagicLauncher (Sam uzywam i polecam)

I sprobuj jeszcze uruchomic przez GameBoster'a lub poczyscic CCleaner'em :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...